© Ton Broedersz 2017
Keukenpraatje
Blog Recepten index
Made bij The Bridge

Macaroni uit de oven:

Dit is een lekker makkelijke oven schotel en toch de vertrouwde macaroni, met nu wel een extraatje, een krokante kaas korst erop. Als je wat oud brood hebt bewaard in je vriezer voor bv paneermeel is dit je kans om het te gebruiken. Dus uit de vriezer halen en in de oven drogen en lekker grof malen of welke manier dan ook. de pasta koken zoals op de verpakking staat. Saus maken. saus mengen met de koud gespoelde pasta en in een ovenschaal doen de geraspte kaas erop doen en daarop de grove paneermeel lekker in een oven op 175 graden warm maken en een heerlijke krokante korst creëren. tomatensaus: 15 boter 25 spek brunoise 1 pond rundergehakt 100 ui brunoise 100 wortel brunoise 2 laurierblad 1 takje tijm toevoegen 25 bloem toevoegen 800 tomaten gepureerd (pasata) 200 water 1 gesnipperde knoflookteen peper en zout eetlepel suiker Boter smelten, de spek erin fruiten gehakt erbij en gaar bakken Dan de groente blokjes erin meefruiten Bloem toevoegen en laten garen. dan de tomaat pasata erbij en het water ook maar. 1 uur doorkoken, zachtjes