© Ton Broedersz 2017
Keukenpraatje
Made bij The Bridge
Macaroni uit de oven:
Dit is een lekker makkelijke oven schotel en toch de vertrouwde macaroni, met nu wel
een extraatje, een krokante kaas korst erop.
Als je wat oud brood hebt bewaard in je vriezer voor bv paneermeel is dit je kans om het
te gebruiken.
Dus uit de vriezer halen en in de oven drogen en lekker grof malen of welke manier dan
ook.
de pasta koken zoals op de verpakking staat.
Saus maken.
saus mengen met de koud gespoelde pasta en in een ovenschaal doen
de geraspte kaas erop doen en daarop de grove paneermeel
lekker in een oven op 175 graden warm maken en een heerlijke krokante korst creëren.
tomatensaus:
15 boter
25 spek brunoise
1 pond rundergehakt
100 ui brunoise
100 wortel brunoise
2 laurierblad
1 takje tijm
toevoegen
25 bloem
toevoegen
800 tomaten gepureerd (pasata)
200 water
1 gesnipperde knoflookteen
peper en zout
eetlepel suiker
Boter smelten, de spek erin fruiten
gehakt erbij en gaar bakken
Dan de groente blokjes erin meefruiten
Bloem toevoegen en laten garen.
dan de tomaat pasata erbij en het water ook maar.
1 uur doorkoken, zachtjes